MEISTÄ

Tiimimme on maamme kokeneimpia kiinteistöalan ja vähittäiskaupan ammattilaisia. Olemme olemassa auttaaksemme asiakkaitamme menestymään!
Meidät tunnetaan erityisesti omistautuneesta, yrittäjämäisestä palveluasenteestamme sekä käytännönläheisestä työskentelytavastamme.
Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Yhtiön toimitusjohtaja, KTM, LKV Terhi Sell tuli mukaan Prometheus Partnersin asiantuntijaksi keväällä 2012 ja yhtiön osakkaaksi vuonna 2013. Hänellä on yli viidentoista vuoden kokemus kauppakeskusten kehittämisestä, johtamisesta ja markkinoinnista. Terhin vahvuuksia ovat kauppakeskusten toiminnallisuuden ymmärtäminen ja asiakassuuntautunut ajattelu. Hän tuo Prometheus Partnersiin vahvaa kaupallista näkemystä sekä markkinointiosaamista.
CV Terhi Sell

TerhiSell


Partneri, KTM Jan-Henrik von Hertzen on monipuolisesti verkostoitunut suomalaisen vähittäiskaupan, myynnin ja markkinoinnin sekä kauppakeskusalan pitkäaikainen ammattilainen. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat erityisesti asiakkuudet sekä prosessien ja konseptien kehittäminen. Ennen Prometheus Partnersin perustamista hän johti Helsingin Forumia liki kymmenen vuotta. Prometheus Partnersissa hänen vastuullaan ovat erityisesti vuokraukseen ja liikepaikkaverkostoihin liittyvät palvelut, liiketilojen kehittäminen ja uusien konseptien implementointi.
CV Jan-Henrik von Hertzen

photo3

Partneri, VTM Henrik Winberg kuuluu suomalaisen kauppakeskusalan kokeneimpiin ammattilaisiin. Hän on työskennellyt mm. Hansakorttelin, Helsingin Forumin sekä kauppakeskus Kampin toimitusjohtajana ja kaupallisena johtajana Cityconilla sekä Capmanilla. Toimiessaan Tammisaaren kaupunginjohtajana hän paneutui voimakkaasti kaavoituksen ja maankäytön kysymyksiin. Hänen analyyttinen näkemyksensä ja laaja tietopohjansa hyödyttää asiakkaitamme erityisesti erilaisten konseptisuunnitelmien sekä sijainti- ja markkinakartoitusten laatimisessa.
CV Henrik Winberg

photo2

KAUPPAKESKUSJOHTAMISEN TIIMI

Tradenomi Sanna Kinnunen toimii Kaaren kauppakeskusjohtajana.

Sanna on pitkän linjan kauppakeskusammattilainen, jonka vastuulla on nostaa niin Kaaren kaupallinen ilme, sisältö kuin asiakaskokemuskin uudelle tasolle.


SannaKinnunen

Tradenomi, kauppat. yo Ria Leppävuori johtaa tiimissämme Kauppakeskus Kaaren markkinointia ja yritysyhteistyötä.

Ria on vähittäiskaupan strategisen markkinoinnin osaaja, jolla on laaja-alainen työkokemus kauppapaikan menestyksen tukemisesta markkinoinnin keinoin.


RiaLeppavuori

Tradenomi Kaisa Sohlman toimii tiimissämme Kauppakeskus Kaaren koordinaattorina.

Kaisa on kokenut b-to-b -markkinoinnin osaaja, jolla pysyvät langat käsissä mitä moninaisimmissa tilanteissa. Hänellä on myös erityisesti uudet markkinoinnin kanavat ja sosiaalisen median palvelut hallussa.


KaisaSohlman