MEISTÄ

Tiimimme on maamme kokeneimpia kiinteistöalan ja vähittäiskaupan ammattilaisia. Olemme olemassa auttaaksemme asiakkaitamme menestymään!
Meidät tunnetaan erityisesti omistautuneesta, yrittäjämäisestä palveluasenteestamme sekä käytännönläheisestä työskentelytavastamme.
Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Yhtiön toimitusjohtaja, KTM, LKV Terhi Sell tuli mukaan Prometheus Partnersin asiantuntijaksi keväällä 2012 ja yhtiön osakkaaksi vuonna 2013. Hänellä on kahdenkymmenen vuoden työkokemus kauppakeskusten kehittämisestä, johtamisesta, vuokraamisesta ja markkinoinnista. Terhin vahvuuksia ovat neuvotteluosaaminen, kauppakeskusten toiminnallisuuden ymmärtäminen ja asiakassuuntautunut ajattelu.
CV Terhi Sell

TerhiSell


Partneri, VTM Henrik Winberg kuuluu suomalaisen kauppakeskusalan kokeneimpiin ammattilaisiin. Hän on työskennellyt mm. Hansakorttelin, Helsingin Forumin sekä kauppakeskus Kampin toimitusjohtajana ja kaupallisena johtajana Cityconilla sekä Capmanilla. Toimiessaan Tammisaaren kaupunginjohtajana hän paneutui voimakkaasti kaavoituksen ja maankäytön kysymyksiin. Hänen analyyttinen näkemyksensä ja laaja tietopohjansa hyödyttää asiakkaitamme erityisesti erilaisten konseptisuunnitelmien sekä sijainti- ja markkinakartoitusten laatimisessa.
CV Henrik Winberg

photo2

KAUPPAKESKUSJOHTAMISEN TIIMI

Tradenomi, MBA Katja Hatakka  toimii Kaaren kauppakeskusjohtajana.

Katja on pitkän linjan kauppakeskusammattilainen, jonka vastuulla on nostaa niin Kaaren kaupallinen ilme, sisältö kuin asiakaskokemuskin uudelle tasolle.

Katriina Halme johtaa tiimissämme Kauppakeskus Kaaren markkinointia ja yritysyhteistyötä.

Katriina on vähittäiskaupan monipuolinen  osaaja, jolla on laaja-alainen työkokemus kaupan menestyksen tukemisesta markkinoinnin keinoin.

Tradenomi Kaisa Sohlman toimii tiimissämme Kauppakeskus Kaaren koordinaattorina.

Kaisa on kokenut b-to-b -markkinoinnin osaaja, jolla pysyvät langat käsissä mitä moninaisimmissa tilanteissa. Hänellä on myös erityisesti uudet markkinoinnin kanavat ja sosiaalisen median palvelut hallussa.